Honlapdoktor
Honlapmegoldások mindenkinek

Honlapdoktor


Manapság naponta születnek a honlapok. Naponta születnek és halnak azonnal bele az ismeretlenségbe. Miért? Mert a készítőik, tulajdonosaik nem tudják, hogy valójában, hogyan kell elkészíteni egy honlapot úgy, hogy annak látogatottsága legyen, üzleti és egyéb céljaink általa megvalósuljanak.

 

A Honlapdoktor azért jött létre, hogy egyrészt tanácsadással segítse készülő honlapok létrejöttét, illetve a már meglévő, de nem vagy rosszul funkcionáló honlapokat újragondoljuk, hibáikat kijavítsuk, elősegítsük, hogy nem csak egy halaott felület legyen, hanem egy működő hasznos web site.

 

A Honlapdoktor szakterületei. Honlapkészítés, honlapépítés, honlaparculat, desing, webszövegírás, keresőoptimalizálás, honlapoptimalizálás. Alapelvünk a segítségnyújtás, így a honlapdoktor szolgáltatásainak egy része díjmentes, vagy a partner eldöntheti, hogy mennyit áldoz utólag az igénybe vett szolgáltatásra.

Minden partnerünknek azt tanácsoljuk, hogy a honlapkarbantartás legyen rendszeres feladat. A honlapkarbantartás elmulasztása a honlap gyakorlati megszűnését jelenti. A világhálón ugyan látható lesz, de nem fognak tudni rákeresni a látogatók, gyakorlatilag elérhetetlen lesz.

 

A Honlapdoktor ezen is megpróbál Önnek segíteni. Tanácsadással, vagy rendszeres karbantartással.

 

Tisztelt Látogató!

 

Ha többet szeretne megtudni a Honlapdoktorról, látogasson el virtuális rendelőnkbe, ahol reményeink szerint minden kérésére tudunk válasz adni, problémáit tudjuk orvosolni és rövid konzílium után, néhány rutin beavatkozást követőn honlapja úgy fog működni, ahogyan azt Ön elképzelte.


A Honlapdoktor hivatalos weblapján rendszeresen olvashatók ingyenes szaktanácsadások, látogatásnővelési praktikák, a honlapkészítés, honlapdesing, webszövegírás, keresőoptimalizálás, honlapoptimalizálás témakörökbe tartozó szakcikkek.

 

 

Honlapdoktor - Honlapmegoldások mindenkinek

látogató számláló

 

Asztali nézet